Politica de Retur pentru produsele digitale livrate electronic

Potrivit dispozițiilor OUG 34/2014, articolul 16, litera m (furnizarea de conținut digital care nu este livrat pe un suport material), fac excepție de la dreptul de retur produsele livrate electronic (pe email, website sau orice canal de comunicare electronică), dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului și după ce acesta a confirmat că a luat cunoștință de faptul că își va pierde dreptul la retragere. (Clientul comfirma luarea la cunoștință a acetui aspect în momentul în care acceptă să plasez o comandă pe website-ul nostru sau website-urile partenere unde suntem prezenți, prin comfirmarea citiri Termenilor și Condițiilor)

Cheia de produs este unică. În momentul în care ați activat-o pe un PC, acea cheie nu mai poate fi folosită de altcineva. Din acest motiv, cheile de produs NU pot fi returnate.

Toate produsele digitale comercializate de noi au garanție astfel încât, dacă întâmpinați dificultăți la activare, vă vom oferi o noua licență sau asistenta pentru activarea licenței cu succes. Pentru mai multe detalii vă rugam consultați pagina “Garanția produselor”.

Unele produse pot fi nefuncționale din cauza unei greșeli de transmitere a cheilor de produs. Exemplu: ștergerea din greșeală a unui caracter din cheia de produs făcând că aceasta să fie incompleta sau trimiterea unei chei de la alt produs fata de cel comandat.

În cazul în care există orice probleme tehnice, de activare sau de funcționare a cheilor de produs, contactați-ne. Noi vom verifica dacă acea cheie a fost activată și dacă aceste probleme nu se pot soluționa, vom înlocui produsele.

Top