Panda Dome Premium 2022 – 1 utilizator / 1 an

In Stock

279.00 lei

TVA inclus

Caracteristici:

  • Pentru 1 utilizator
  • Valabilitate: 1 an
  • Tip licenta: Noua
  • Oferim GARANTIE + FACTURA fiscala.
  • livrarea codului de activare pe email impreună cu factura fiscala.
  • Arhitectura: 32/64 biți
  • Descărcare de pe site-ul official.
  • Compatibil: Windows / MacOS / Android / iOS
  • Oferim asistenta pentru activarea licentei dvs.
Qty

Panda Dome Premium

Panda Dome Premium este cel mai bun produs de la Panda Security pe care îl poți cumpăra, punct. Aduce în prim-plan toate elementele din versiunile Esențial, Avansat și Complete ale Panda Dome și prezintă o serie de completări proprii care fac cu adevărat suita antimalware să strălucească. Indiferent dacă doriți să fiți în siguranță împotriva tulpinilor virulente de malware sau ransomware, să vă protejați copiii de amenințările online sau să deblocați conținut geo-restricționat online, Panda Dome Premium face toate acestea fără să transpirați. E timpul să te scufunzi și să verifici mai detaliat ce are de oferit.

Interfață de utilizator Panda Dome Premium unică.

Protecție împotriva programelor malware și ransomware

Când vine vorba de protejarea dispozitivelor împotriva programelor malware și ransomware, Panda Dome Premium este instrumentul de care aveți nevoie. Utilitarul anti-malware implementează mai multe scuturi active pentru a prinde amenințările rău intenționate în flagrant în timp real și folosește euristica avansată pentru a detecta modele de comportament anormale ca mijloc de a contracara amenințările periculoase zero-day. În plus, Panda Dome Premium implementează, de asemenea, tehnologii dedicate anti-ransomware pentru a bloca ransomware-ul de la criptarea datelor sensibile. Suita funcționează nu doar pe Windows, ci și pe macOS, ceea ce înseamnă protecție completă pe desktop-uri. Și versiuni gratuite ale software-ului sunt disponibile și pentru Android și iOS pentru și mai multă securitate.

Protecție Wi-Fi și USB

Panda Dome Premium nu vă protejează doar de malware și ransomware, ci vă asigură, de asemenea, că nu sunteți supus unor vulnerabilități directe de securitate. Face acest lucru cu ajutorul mai multor funcții, în special Protecție Wi-Fi, Protecție USB și Navigare sigură. Pe scurt, Protecția Wi-Fi vă informează în mod activ cu privire la orice vulnerabilități de securitate atunci când vă conectați la hotspot-uri Wi-Fi în timp ce sunteți în călătorie – acest lucru împiedică hackerii și aplicațiile rău intenționate să se infiltreze în dispozitiv. Protecția USB, pe de altă parte, asigură că niciun program spyware, troieni sau rootkit-uri nu obțin o ușă în spate la PC-ul sau Mac-ul tău prin intermediul dispozitivelor USB. Navigarea inteligentă completează lucrurile bine prin blocarea site-urilor de phishing cunoscute, împiedicându-vă astfel să fiți victima furtului de informații personale.

Set de instrumente gratuit

Panda Dome Premium nu este suita ta antivirus obișnuită. De fapt, merge cu adevărat peste și dincolo în ceea ce privește securitatea, cu trei instrumente complementare sub forma Data Shield, Password Manager și Cleanup Tool. Pe scurt, Data Shield securizează în mod activ aplicațiile sensibile împotriva furtului de informații, cum ar fi datele stocate în cache în browserele web. Managerul de parole funcționează de minune când vine vorba de securitatea generală a parolelor dvs., unde le puteți gestiona cu ușurință pe toate într-un singur loc. Și când vine vorba de creșterea vitezei desktopului, aveți Instrumentul de curățare, pe care îl puteți utiliza pentru a continua curățarea fișierelor, a defragmenta partițiile hard diskului sau a dezactiva aplicațiile de pornire nedorite. În general, veți găsi toate cele trei instrumente destul de utile în utilizarea de zi cu zi.

Password Depot – doar unul dintre numeroasele instrumente pe care le obțineți.

Control parental

Dacă aveți copii în preajmă, veți fi plăcut surprins să auziți că Panda Dome Premium vine și cu un set de controale de management parental. Dintr-o singură consolă simplă de administrare, puteți să blocați cu ușurință copiii dvs. de la accesarea site-urilor web nedorite. Puteți fie să blocați direct site-uri selectate, fie să impuneți restricții asupra anumitor tipuri de conținut (discurs instigator la ură, mesagerie instantanee, jocuri de noroc etc.) folosind categorii prestabilite. Puteți verifica în profunzime diferitele activități ale copiilor dvs. pentru a determina cât timp au petrecut pe orice site sau categorie, astfel încât să puteți determina mai bine cum trebuie să procedați pentru a impune limite data viitoare.

Suport VPN complet

Dacă tot ceea ce obțineți mai sus nu este suficient, atunci includerea asistenței VPN ar trebui să vă facă ziua. Și nu – nu este VPN-ul gratuit redus inclus în Panda Dome Essential, Advanced sau Complete. Ceea ce primești este versiunea cu drepturi depline a Panda Dome VPN Premium, care este pur și simplu fenomenală. Utilizarea serverului VPN este atât de simplă încât tot ce trebuie să faceți este să alegeți un server și să faceți clic pe Conectare. Utilizarea unui server VPN are numeroase avantaje – nu numai că este o modalitate fenomenală de a vă păstra confidențialitatea datorită criptării complete utilizate pentru a vă stabili conexiunea, dar puteți accesa și conținutul geo-restricționat destul de ușor.

Asistență premium pentru clienți

Indiferent cât de grozav sau intuitiv este cu adevărat un utilitar anti-malware, cel mai probabil, mai devreme sau mai târziu, veți întâmpina o problemă care se ocupă de un aspect tehnic. Și de aceea asistența pentru clienți este atât de importantă. Și în acest departament, Panda Dome Premium merge cu adevărat peste și dincolo cu includerea asistenței premium pentru clienți. Datorită acestui lucru, obțineți acces la o echipă dedicată de asistență pentru clienți non-stop, care vă va ajuta cu plăcere, indiferent de problema cu care doriți ajutor. Indiferent dacă ați întâmpinat o problemă la instalare.

 

Achizitioneaza cantitativ si primesti un discount pe masura cantitati dorite !cere oferta

Windows
Sistem de operare:
Windows 10 (32/64-bits)
Windows 8/8.1 (32/64-bits)
Windows 7 (32/64-bits)
Windows Vista (32/64-bits)
Windows XP 32-bits (SP3 or later)
Processor: Pentium 300 MHz sau mai bun.
RAM: 256 MB.
Hard disk: 240 MB spatiu de stocare liber.
Browser: MS Internet Explorer 6.0 sau mai nou.
NOTE: Panda VPN necesita Windows 7 sau mai nou si .NET Framework 4.6 sau mai nou.

Android
Sistem de operare: Android 4 sau mai nou.

Mac
Sistem de operare: Mac OS X 10.10 sau mai nou.
Hard disk: 200 MB spatiu de stocare liber.

iPhone/iPad
Sistem de operare: iOS 7 sau mai nou.
Top