Toate produsele comercializate beneficiază de garanție pentru activare și asistenta după cum urmează:

 • Licențe refurbished/second-hand: Garantăm o activare permanentă. Garanție pentru activare și asistență timp de 30 de zile. Aceste licențe sunt de regulă cele mai ieftine produse de pe website-ul nostru și prețul acestora reiese din caracteristicile pe care le oferă licență.
 • Licențe Windows Full Fpp: Garantăm posibilitatea de reutilizare a licenței dvs. după reinstalarea sistemului de operare. Garanție pentru activare și asistenta timp de 30 de zile.
 • Licențe asociate contului Microsoft: Garantăm reutilizarea și transferabilitatea acestora, atât timp cât sunt asociate unui cont Microsoft. Garanție pentru activare și asistență timp de 60 de zile și garanție după activarea timp de 12 luni.
 • Licențe Antivirus/VPN: Garanție pentru activare timp de 30 de zile și garanție după activare pe tot parcursul abonamentului. Excepție făcând licențele cu abonament pe viață/lifetime care beneficiază de garanție pentru activare timp de 30 de zile și garanție după activare timp de 12 luni. Asistenta tehnică pentru produsele Antivirus se poate oferi în primele 30 de zile de la achiziție.
 • Licente Windows Server/SQL si Licente Adobe: Garantăm o activare permanenttă a soft-ului si garanție pentru activare timp de 30 de zile. Garanție dupa activare timp de 12 luni.

Garanția nu are legătură cu funcționalitatea programului. Orice problemă legată de funcționarea programului trebuie adresată producătorului produsului. Compania noastră fiind strict comercializatoare de licențe software electronice și nu producătorul programului în care veți folosi licența achiziționată. Cheile de produs sunt unice și odată activate, acestea rămân activate pe termen nelimitat (cu excepția produselor care sunt cu abonament pe un termen limitat de timp).

Este de datoria clientul să verifice compatibilitatea sistemului său cu produsul pe care intenționează să îl achiziționeze. Toate produsele Core-Software.ro au în descriere specificațiile recomandate pentru rularea produsului în condiții bune.

Garanția produsului intră în vigoare din momentul emiterii facturii fiscale. În momentul emiterii facturii fiscale, comanda este și transmisă clientului. Dacă clientul nu a găsit emailul cu produsul comandat în 24 de ore de la plasarea comenzii, este obligația clientului să ne contacteze.

Garanția se oferă în următoarele cazuri:

 • Vă trimitem o cheie greșită.
 • Vă trimitem o cheie incompletă.
 • Vă trimitem din greșeală o cheie care a mai fost trimisă altui client.
 • Se constată faptul că licență respectivă a fost invalidă în momentul trimiterii ei către client.
 • Orice altă eroare umană produsă din vina noastră.
 • Pentru cerere asistență în caz de dificultăți sau probleme tehnice.

În aceste situații garanția vă înlocuiește cheia defectă gratuit sau vi se va oferi asistență pentru activarea licenței cu succes.

Orice client, care depășește perioada de garanție, indiferent de produsul sau cantitatea comandată, va pierde serviciile oferite de garanție. În concluzie, daca depășiți perioada de garanție, NU vom putea să vă oferim o noua licență sau asistență în vederea activării licenței dvs.

SC CORE SOFTWARE SOLUTIONS SRL, Producătorii și/sau Partenerii Autorizați de către Producători, nu vor onora garanția în cazul unor defecte/probleme, dacă acele defecte sau probleme au fost cauzate de către clientul final.

Top