Instructiuni pentru activarea licentei Office folosind varianta “prin telefon”. Folosind aceste intrucituni, veti putea face activarea fara a fi nevoie sa folositi telefonul mobil, nu va trebui sa faceti apelare telefonica.

Aceaste instructiuni pentru activare sunt folosite pentru toate versiunile programului Office.

Pentru a incepe, asigurati-va ca aveti urmatoarele:

  • o conexiune la internet cat mai buna.
  • cheia licentei dvs. (o gasiti in emailul primit)

 

Inainte de a instala programul dvs. Office, asigurati-va ca nu aveti un alt program Office instalat pe acel dispozitiv care sa nu fie licentiat. Acest aspect poate provoca erori de sistem si probleme la activarea licentei dvs. . Pentru detalii legate de erorile de sistem care pot aparea, va rugam consultati pagina urmatoare -> CLICK AICI

Descarcare si Instalare

Descarcati programul Office de pe link-ul primit in email sau accesand butonul afisat mai jos.

Instalati programul.

Activarea Licentei

Deschideti o aplicatie Office la alegere (Word/Excel).

Daca vi se cere sa introduceti licenta la deschiderea unei aplicatii, o introduceti. Daca nu, treceti mai departe cu urmatoarele instructiuni.

Mergeti in coltul din stanga sus al ecranului, la Files/Fisiere -> Account/Cont (daca “Cont” nu apare, apasati pe “More/Mai multe.. “).

Pentru introducerea cheii de activare, daca nu a fost introdusa deja, mergem la Change Licente/Schimba licenta -> Enter a product Key/Introduceti o cheie de activare (Daca nu apare acest  ultim text, apasati Try a different account/Incercati un alt cont -> Enter a product key/Introduceti o cheie de activare.

Continuam cu activarea licentei dvs.:

In aceeasi pagina, pagina Account/Cont, apasati Activate Product/Activare Produs.

Va aparea fereastra din urmatoarea imagine:

Bifati a 2-a varianta (Activare prin telefon/Activate the software by telephone) si apasati Next/Urmatorul.
Noua fereastra aparuta va fi exact ca cea din urmatoarea imagine:

Dupa cum puteit observa, avem 3 pasi/steps . Pasul/Step 1 il vom lasa deoparte deoarece este strict pentru a ne oferi un nr. de telefon accesibil regiuni noastre.

Toate cele 9 siruri de cifre de la pasul/step 2, din acea fereastra trebuie sa fie notate sau fotografiate deoarece vom avea nevoie de ele in cateva momente.

Nu inchideti programul sau fereastra respectiva, trebuie sa revenim la pasul 3.

Acum, accesati pagina Microsoft de autoservire pentru activare prin telefon:
Microsoft Self Service Page for Phone (click aici)

Pagina care se va deschide, este identica cu urmatoarea imagine.

Selectam “7 Digits”, iar pagina care va aparea este identica cu urmatoarea imagine:

In aceasta pagina (identica cu imaginea de deasupra), trebuie sa introduceti fiecare sir notat mai devreme (de la pasul 2 din program), in ordine, fiecare in casuta corespunzatoare. (ex. primul sir in chenarul 1, sirul al doilea in chenarul 2… ) si la final vom apasa “Submit”.

Dupa apasarea butonului “Subimt”, pagina care se va deschide trebuie sa arate identic cu urmatoarea imagine:

ATENTIE! – Daca urmatoarea pagina este o eroare si nu una asemanatoare cu urmatoarea imagine, va rugam sa completati formularul de asistenta (click aici) , transmitand o imagine cu respectiva eroare.

Acum vi se va solicita sa raspundeti de cate ori ati instalat aceasta licenta, tastati 0 si apasati “Submit”. (Motivul pentru care alegem 0 este deoarece nu ati activat inca acest produs pe niciun computer)

Sistemul automat va verifica acum ID-ul de instalare introdus de dvs. si va genera ID-ul de confirmare care urmeaza sa fie introdus la pasul/step 3 in programul nostru.

Pagina aparuta trebuie sa fie identica cu urmatoarea imagine afisata:

In imaginea aceasta ne este oferit ID-ul de comfirmare. Vom introduce cu atenție ID-ul de confirmare in program, in fereastra respectiva la pasul/step 3, fiecare sir in casuta corespunzatoare literei sale -> si dupa ce ati introdus toate sirurile, apasați urmatorul/next in fereastra respectiva.  ( ex: sirul A in casuta de la pasul/step 3 inscriptionata cu litera A … ) 

Activarea licentei dvs. s-a facut cu succes. Puteti inchide aceasta fereastra.

Va multumim!

Top